Nyheter

AssuransSelector växer och förstärker med spetskompetens

10 augusti, 2017

Vi välkomnar Lars Hörberg som vårt senaste tillskott till vårt team. Lars har över tjugo års erfarenhet som advokat och bolagsjurist med positioner inom olika näringar. Med sin erfarenhet och kunskap kommer Lars att bidra till vår bredd av kompetenser. Lars kommer särskilt att kunna ge kvalificerad rådgivning kring behov och utformning av försäkringar i relation till hur kundens verksamhetskritiska avtal ser ut. Lars har som bolagsjurist löpande arbetat nära behovsanalys, utformning och tillämpning av företags försäkringslösningar. ”Jag ser mycket fram emot att i min roll som försäkringsförmedlare kunna tillföra och använda min erfarenhet som affärsjurist och ytterligare bidra till AssuransSelectors mervärde till våra kunder” säger Lars Hörberg som började hos oss den 1 augusti.

”Jag är glad att få välkomna Lars Hörberg till oss och kunna erbjuda våra kunder ytterligare spetskompetens och mervärde”, säger Sigvard Åkerman, grundare och ägare av AssuransSelector.

 

Ökat behov av att försäkra kliniska studier!

20 april, 2017

AssuransSelector AB har sedan många år placerat försäkringar för internationellt genomförda kliniska studier. Vi upplever en ökad efterfrågan från Life Science företagen att få hjälp med att försäkra kliniska studier. Med tillgång till flera olika försäkringsmarknader och villkor kan vi med god erfarenhet bistå vid denna typ av efterfrågan av försäkringsskydd.

Starkt intresse för försäkringsskydd av immateriella rättigheter (IP)

20 april, 2017

Vi upplever en fortsatt efterfrågan på IP-försäkringar, speciellt inom Life Science och andra Tech områden. Dock har det hårdnat något på försäkringsmarknaden för Life Science bolag på grund av ökad skadefrekvens. Vi har dock fortfarande goda möjligheter att finna lösningar även för dessa verksamheter, mycket tack vare tillgång till ett flertal försäkringsmarknader.

Kontor i Lund

9 april, 2014

AssuransSelector AB har även kontor på Ideon i Lund.

Om Ideon
Ideon Science Park är Skandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer, entreprenörer och riskkapital. Här har flera världsledande spetsföretag inom mobiltelefoni, IT, Life Science och Cleantech börjat sin resa.

I dag består Ideon av 120.000 kvadratmeter kontorsyta och här verkar cirka 350 företag med drygt 2.700 anställda. Ideon drivs av Wihlborgs Fastigheter AB, Lunds universitet och Lunds kommun.

 

Läs mer här!