Om oss

Det moderna näringslivet är komplicerat och fyllt av risker. Mer och mer information måste bearbetas, sparas och flyttas runt i allt snabbare takt, vilket driver alla system till gränsen för sin kapacitet.

AssuransSelector AB

AssuransSelector AB har i mer än 25 år fungerat såsom försäkringsrådgivare till företag och industrier med framförallt internationella exponeringar. Vi arbetar med svensk och internationell skadeförsäkring med speciell inriktning på ansvarsexponeringar.

Inom företaget finns en entreprenöriell ådra där kunden hela tiden finns i fokus. Vi ger våra kunder stor attention, arbetar för att erbjuda våra kunder ett mervärde och räknar med att bedömas på det resultat vi levererar.

Vi levererar relevanta och vid behov skräddarsydda försäkringslösningar. Vårt arbete börjar och slutar dock inte genom att matcha ert behov av försäkringslösning. Vi representerar ert behov och intresse hela tiden.

 

Vilka är vi?
Ett entreprenörsinriktat företag med erfarna, serviceinriktade och passionerade doers. Vi besitter framförallt gedigen erfarenhet av olika typer av ansvarsexponeringar och därtill relaterade risker.

 

Hur arbetar vi?
Vi arbetar som en orkester i ett litet sammansvetsat team. Vi ser vår huvuduppgift att på vår kunds uppdrag allokera så mycket som möjligt av dess risk till en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Genom vår riskingenjör genomförs också riskhanteringsarbete som allt som oftast innebär en sänkning av både risker och kostnader.