Att kunna älska den man vill är för många en självklarhet. Tyvärr lever vi i en värld där det inte alls är möjligt för alla att göra detta. Därför finns det en plattform för att stödja kampen för en jämlik värld. En värld där ingen behöver dölja vem personen tycker om eller älskar. Där alla kan leva på det sättet de vill utan att möta diskriminering i vardagen. Du kan boka prideflak och det kan vara ditt sätt att hjälpa den här kampen och visa att du stödjer allas rätt till att älska den de vill. I Sverige har vi kommit långt men vi är långt ifrån en helt jämställd värld.

Därför kan det vara ett sätt för dig att visa ditt stöd men också vara en del av en positiv gemenskap. Där alla kan få sin röst hörd. Allt för att samhället ska bli mer inkluderade och jämställt. Det är ett mål som trots allt de flesta vill uppnå och du kan vara en del av vägen mot ett sådant samhälle.

Var en del med prideflaket

Varje år äger Pridefestivalen rum och den är till för att stärka och stödja HBTQ rörelsen och ta upp frågor och rättigheter. Det kan vara en anledning för dig att vara en del av detta. En möjlighet att vara del av en större rörelse och visa upp ditt stöd. Ett prideflak låter dig ta med upp till 200 personer som vistas på flaket under paraden. På det sättet visar du inte bara ditt stöd gentemot hela rörelsen utan även mot dina medarbetare, kollegor eller andra nära och kära. Var en del av vägen mot ett mer jämställt och inkluderande samhälle där alla kan älska den de vill.