Du som är ute efter att hitta riktigt bra bredband i Linköping, du kan vända dig till Junet. De har bredband Linköping för företag så väl som för privatpersoner. Så har du ett företag i Linköping så kan det vara en god idé att använda dig av deras företagsbredband. Det är driftsäkert och professionellt och via fiber.

Hos dem kan du välja exakt hur mycket bredband eller wifi du behöver. Du kan även få hjälp med att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. De erbjuder dessutom telefonsystem för företag som även det kan vara bra att satsa på.

I Linköping finns bra bredband för företagare

Om du behöver ha bredband i Linköping till ditt företag så är det exakt vad Junet kan erbjuda. De erbjuder då bland annat:

  • Fast IP-adress (i vissa nät)
  • Personlig och professionell teknisk support
  • Övervakning 24/7/365
  • Möjlighet att erhålla särskilt journummer
  • Ingen bindningstid

Junets tjänster präglas av högsta möjliga kvalitet samt även hög säkerhet och höga hastigheter. Det är enkelt att skaffa bredband hos detta företag. De ser till så att du får rätt bredband som passar ditt företag.

Behöver du co-location?

En annan sak som Junet erbjuder företag, det är co-location. De har en serverhall som är modern och säker på alla sätt. Du kan då bland annat få tillgång till dedikerad fiber, elförsörjning med UPS och reservkraft, effektiv och miljövänlig kylning. Det finns även ett automatiserat brandsläckningssystem anslutet till Räddningstjänsten. Detta kan du läsa mer om genom att besöka Junets hemsida.